Hold din næste jule frokost her

Når tiden begynder at nærme sig juletiden, så skal der holdes julefrokost i den helt store stil. Lad os ligge lokaler til, lad os stå for alt madlavning og drikkevarer. Der er ingen oprydning når I er færdige, den står vi også for. Så I kan nyde aftenen uden bekymringer.

Hold dit bryllup tæt ved vandet

Dagen hvor I har sagt ja til hinanden, ikke bare lige nu, men for resten af livet. Det skal fejres med en stor fest med både bryllupskage og god mad. Vi sørger for alt det der skulle være brug for, så kontakt os i dag. Sammen finder vi den løsning der passer jeres behov og ønsker.

Træder ind i de voksnes rækker

Nu er tiden kommet hvor dit barn træder ind i de voksnes rækker. Det skal jo fejres med en lille fest, der byder på hyggelig lokaler med en god stemning og noget super lækket mad og noget godt at drikke, så skynd dig at booke i dag.

Efter I har fået jeres barn døbt

Så kom tiden endelig til at dit barn skulle døbes, og der hører der en lille sammenkomst af venner og familie til. Til lidt godt at spise og noget dejligt at drikke, så skynd dig at booke nu.

Vi anbefaler en 4 timers brunch. en 4 timers brunch består af en brunch buffet i 2 timer hvorefter der vil komme kage. Der er kaffe, the, og juice ad libitum i alle 4 timer. Pris 199 kr pr person.

Hold møde i gode omgivelser

Vi har smukke lokaler som ligger lige ud til vandet. Så skal du holde møde eller en større konference, så kan vi sørge for lokaler. men også noget at spise og drikke. Så book i dag.

Book lokale

Send os en mail på Info@undersejlet.dk eller giv os et kald på 74620100 hvis du ønsker at booke vores lokale så kan vi bekræfte om dette er mugligt på det ønskede tidspunkt.
Og i er os velkommen til at kigge forbi i restauranten for at se lokalerne og få en snak om mugelighederne

Galleri

Her vil du kunne se nogen af vores smukke og delikate retter, samt se vores flotte lokaler og omgivelser tæt ved vandet.

april 11, 2019

april 11, 2019

april 11, 2019

april 11, 2019

april 11, 2019

april 11, 2019

april 11, 2019

april 11, 2019

SE FLERE