Skip to main content

Vores historie

Sommeren 2016 besluttede Per Horup at åbne dørene op for Under Sejlet igen efter at det har været lukket ned i 3 år, Allerede fra starten var der kæmpe succes, det gjorde at i løbet af ganske kort tid blev Under Sejlet udvidet, så der kunne blive plads til større selskaber.

Vi udvidede restauranten med et selskabslokale og et ishus i den nye tilbygning. Så vi har fået nogle endnu bedre rammer for at holde din næste fest eller komsammen med familie og venner her hos os. Ishuset er blevet udvidet med den nye tilbygning, så vi kan byde på endnu flere ting en hidtil.

Placeringen af Under Sejlet er på stranden i Aabenraa, vores placering er helt unik og det er vi meget taknemmelige for at have. Her har du både mulighed for at sidde inde og ude og der er altid mulighed for at sende børnene ud og lege på stranden og de to legepladser, der ligger lige ved siden af restauranten.

Til dem der ønsker at gå en tur langs strandpromenaden med en is eller lidt koldt at drikke, er der muglighed for at købe dette inde i vores ishus.

Se vores personale

Resturant Chef

Max Horup

Chef

Trajce Kralev